Aankoopformulier

Een vierkante meter Texel is leuk om te kopen, maar nóg leuker om te geven! Voor slechts €15,- doet u iemand een stukje Texel cadeau.

De prijs van €15 voor één vierkante meter is inclusief zaaizaad, het inzaaien, de verzorging van het gewas, een persoonlijk certificaat, een bosje bloemen plukken in de pluktuin, een maandelijkse nieuwsbrief én uitnodigingen op het perceel voor een rondleiding door de boer. Het certificaat is geldig gedurende het jaartal van aankoop. 

Je kunt ook een vierkante meter of meerdere vierkante meters cadeau doen. Dan vink je het schuifbalkje ‘Is dit een cadeau?’ aan. Vervolgens kun je de gegevens van de ontvanger invullen, welke vervolgens een persoonlijk certificaat met zijn of haar naam ontvangt, en een begeleidende tekst dat het certificaat cadeau is gedaan door de koper (jouw naam). De gever ontvangt een bevestigingsmailtje dat het certificaat aan desbetreffende persoon cadeau is gedaan. Let op: het e-mailadres welke wordt ingevuld onder bij 'deze naam komt op het certificaat', ontvangt het digitale certificaat in de postvak.

De prijs is €15 per vierkante meter voor de 1e 9 vierkante meter. Vanaf 10 t/m 99 vierkante meter wordt de prijs €12,50 per vierkante meter, en vanaf 100 vierkante meter €8,50 per vierkante meter. Dit wordt automatisch bij elkaar opgeteld in het totaalbedrag. Bij het inzaaien van een groter oppervlakte worden relatief minder kosten gemaakt, dit voordeel wordt gedeeld met de koper.

 

Deze naam komt op het certificaat:

Vul hier je naam in.
Invalid Input
Vul hier je achternaam in.
Vul hier je emailadres in
Invalid Input
Invalid Input
Invalid Input

Mijn gegevens zijn:

Invalid Input
Invalid Input
Invalid Input
Invalid Input
Invalid Input