Verkooppunten

De producten van de Texelse tuinder zijn in verschillende kraampjes en winkels op het eiland verkrijgbaar. Op de kaart hieronder kunt u in één oogopslag zien waar deze verkooplocaties gevestigd zijn. Onder de kaart zijn de adresgegevens van de kraampjes en winkels te vinden.

Tuincentrum v/d Werve

Bernhardlaan 206
1791 XJ Den Burg

Voedselbos Texel

Middellandseweg 4
1792 CG Oudeschild

Texelse Producten.nl

Brink 7
1796 AH De Koog

Voordeelland

Heemskerckstraat 17
1792 AA Oudeschild

De Texelse Boerderijwinkel

Westerweg 80
1797RH Den Hoorn

Locatie boerderij

Kraampje bij de boerderij

Verkoopkraam

Naast de verharding naar de boerderij in Den Hoorn, staat een verkoopkraam met hierin mijn producten. Je vindt hier potjes met diverse (inheemse) zaden en zadenmengsels, zowel voor de kleine als de wat grotere tuin.

In de zomer vind je hier diverse bloembollen waaronder tulpen en narcissen. In het voorjaar heb ik dahlia's te koop. Verder kunt u hier terecht voor diverse soorten houten kratjes, leuk ter decoratie in uw tuin. Klik hier voor de locatie van de verkoopkraam in Google Maps.

Bij het bloemenveld staat een klein kraampje met diverse zaden, waaronder een inheems bloemenmengsel. Leuk voor in de tuin!

Contactformulier

Wilt je iets bijdrage aan het landschap? Heb je vragen over een gekocht product of wil je graag iets anders van mij weten? Neem dan contact op via onderstaand formulier.

p.a. Klif 37

1797 AK

Den Hoorn Texel

info@tuinderijtexel.nl

Texel Farm

KVK 77391160

Vul je naam in
Invalid Input
Vul je email adres in
Invalid Input